INLOGGEN BEHEER
Aanmelden

of inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord
Samenkramen.com

Coppenolstraat 6
1827 JP Alkmaar

M: 06 - 4484 2306
F: 084 - 718 4426


Mailen kan ook

KNAB BANK
NL10 KNAB 025518 3445
BIC: KNABNL2H


KvK: 57610452
SBI-CODE: 6312
BTW: NL 080890246B02


Algemene voorwaarden


Boek: Tante door Florien van Basten Batenburg. Vertel zo eens dat je zwanger bent.
 
Alle zwangerschapsweken
 
Het Boek Tante

Het boek "Tante"

Het boek Tante

Het boek bestellen?

De meeste zwangere dames wachten tot week 10 of 12 (na de eerste echo) voordat ze hun familie en vrienden vertellen dat ze in verwachting zijn. Of ze wachten het juiste moment af, zodat ze het in één keer aan iedereen kunnen vertellen.

Hoe doe jij dit?

De feestdagen zijn het ideale moment om je familie te vertellen dat je inverwachting bent.
Waarom?

Omdat het niet zo vaak voorkomt dat jouw hele familie bij elkaar is. Daarnaast kun je het ook nog eens op een ludieke manier brengen. Vertel het in een Sinterklaasgedicht, verwerk het in een surprise of geef een cadeau dat naar jouw zwangerschap verwijst. Oud en Nieuw is ook een super avond om je vrienden en familie te verblijden met dit goede nieuws, want de champagne staat al klaar!
Drink zelf niets of een klein beetje.

Het ideale cadeau Het boek: Tante! Handboek voor coole tantes,

Is het perfecte cadeau voor jouw zus, je schoonzus. In plaats van "Ik ben zwanger" zeg je met dit boek "Gefeliciteerd, je wordt tante!". Wel zo leuk om het vanuit haar perspectief te benaderen. En ook als je niet zwanger bent is het natuurlijk een vrolijk presentje om aan je tante, zusje of beste vriendin te geven. Voor Sinterklaas, Kerst, haar verjaardag of zomaar.

Handboek voor tantes

Er is nu dan eindelijk een boek speciaal voor tantes: Tante! Dit handboek voor coole tantes is voor en door tantes geschreven. Het staat dan ook vol leuke tantetips, anekdotes én taboes. Waarom een boek voor tantes? De stapel boeken voor opa's, oma's, vaders en moeders bleef maar groeien en er was niks voor tantes. Terwijl tante worden en zijn ook heel leuk en bijzonder is. Veel tantes hebben een speciale band met hun nichtjes en neefjes en vinden het heerlijk als ze komen logeren of een middagje komen spelen.

Auteurs

Marijke Krabbenbos bedacht dat er een boek voor tantes moest komen. Toen ze Florien van Basten Batenburg tijdens een ideeën workshop tegenkwam, kwam het tante zijn en het idee voor een boek ter sprake. Omdat Florien al jaren tante was en heel graag schrijft is er nu dus eindelijk een handboek voor alle trotse tantes in Nederland!

Het boek Tante! is geschreven door Florien van Basten Batenburg.

Het boek is te koop voor €  14,95 via tanteboek, de betere boekhandel of deze link.

Voor vragen: 

Bekijk meer boeken uit onze boekenkastWebdesign and Development : iWebPro (C) Interactieve Web Producties